2004 De Engel en het Paard 

Het project Groot Paardenburg werd door de Nederlandse televisiezender RTL 5 in een docusoap uitgezonden onder de naam De Engel & Het Paard.

2005 Herrie in de keuken

Herman den Blijker bleek zo populair dat de zender Yorin Herman den Blijker wist te strikken voor een nieuw programma genaamd Herrie in de keuken. Dit programma is de Nederlandse versie van de Britse televisieformule Kitchen Nightmares, in Nederland uitgezonden onder de titel Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken. In het programma tracht Herman den Blijker noodlijdende collega's uit het hele land in één week te helpen door hun volledige restaurant te renoveren. 

 

2006 Herman zoekt chef

In 2006 verscheen Herman den Blijker in een nieuw programma op RTL 5, genaamd Herman zoekt chef. Net als Herrie in de keuken was ook dit programma gebaseerd op een format van Ramsay. Het programma was een kruising tussen een talentenjacht en een verbouwingsprogramma. Herman den Blijker ging op zoek naar een chefkok voor het nieuwe restaurant Herrie dat hij 'in het hol van leeuw' (hartje Amsterdam) wilde openen. Na iedere uitzending vielen één of twee kandidaten af; de uiteindelijke winnaar trad in dienst bij Herman den Blijker. Onderwijl werd ook het restaurant nog intensief verbouwd.

2006 Herman Helpt

Herman den Blijker en RTL Nederland sloten in 2006 een overeenkomst, waardoor de televisiekok tot en met 2008 te zien zouden zijn bij RTL. In het najaar van 2006 werd Herman Helpt uitgezonden. Hierin kreeg Herman den Blijker in elke aflevering de opdracht om in een voor hem onbekende keuken aan de slag te gaan. Hij moest met de aanwezige middelen en mogelijkheden de mensen ter plaatse genoeg inspiratie, tips en handvatten geven om elke dag een gevarieerde, gezonde en goed bereide maaltijd op tafel te krijgen.

2006, 2008 en 2009 Kerst zonder Herrie

Net voor kerst 2006 kwam Den Blijker met een nieuw 3-delig programma waarin het bereiden van een kerstdiner centraal stond. Hiertoe bezocht Den Blijker achtereenvolgens Lapland, Schotland en New York.

2007, 2008 en 2009 Mijn Tent is Top

In januari 2007 verscheen alweer het zesde programma, genaamd Mijn Tent is Top (ook wel aangekondigd als Doorbijten en Afserveren). Dit programma had het format van een afvalrace, waarin de winnaars uiteindelijk een geldbedrag van € 300.000,- konden winnen. Een van de winnaars waren Sven en Geertje van 'Coquille', gelegen aan de Markt in Den Bosch. Zij wonnen met een overgrote meerderheid van de stemmen. 

 

2007 Herman's Helden

Na Mijn Tent is Top lag er al weer een nieuw programma voor de chef-kok op de planken. Vanaf mei 2007 volgde RTL 5 Herman den Blijker bij het opzetten van het nieuwe restaurant Las Palmas in Rotterdam. Het programma liet niet alleen de verbouwingsperikelen zien, maar ook hoe de koks werden klaargestoomd voor wat hét restaurant van Nederland moest worden. Ze streden voor een baan als chefkok en de winnaar werd bekend gemaakt bij de officiële opening van het nieuwe restaurant op 26 juni 2007 . Tijdens deze zoektocht had Herman den Blijker wel vaak twijfels over of de deelnemers wel geschikt genoeg zouden zijn voor zijn visrestaurant. Producent was Endemol. 

 

2007 Herrie in het Hotel

In het najaar van 2007 kwam Den Blijker met een nieuwe serie, genaamd Herrie in het Hotel. In dit programma hielp hij noodlijdende hotels uit binnen- en buitenland. Hij kreeg hierbij hulp van hotelgoeroe Willem Reimers, de oud-manager van het Amsterdamse hotel The Grand. Herman den Blijker en Willem Reimers namen in een week het hotel en de keuken onder handen.  

 

2008 en 2009 Herrie aan de Horizon

In september 2008 begon Herman den Blijker met een nieuwe serie, genaamd Herrie aan de Horizon, te zien op RTL 4. Herman den Blijker ging hierin op zoek naar de beste hobbykok van Nederland. Op de Middellandse Zee aan boord van de MS Rotterdam VI vond tijdens een cruise een ware culinaire zeeslag plaats tussen negen geselecteerde hobbykoks. In elke haven, maar ook aan boord, werden door de culinaire talenten verschillende kookopdrachten uitgevoerd. Elke aflevering moest een kandidaat zijn koffers pakken en het schip verlaten. Tot de beste hobbykok was gevonden. 

 

2009 Herrie gezocht

In september 2009 begon Herrie Gezocht, te zien op RTL 4 waarin horecaondernemers, die daar normaal absoluut geen tijd voor hebben, op vakantie werden gestuurd. Herman den Blijker nam, zoals hij dat zelf noemt, als "vakantiehulp" de zaak over. In de tussentijd voerde hij wat veranderingen door.

2011 Restaurantschool

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

Dames en heren,, onze Take-Out is geopend,,,, #sushi #sashimi #nigiri #pokebowl #sushibox #takeout #sushitakeaway… https://t.co/bvKWhZvcuV