Kookworkshops

Een fanatieke hobby kok? Of wilt U graag meer weten over bepaalde kooktechnieken? Dan zijn de kookworkshops van Restaurant Las Palmas wellicht iets voor U. Restaurant Las Palmas biedt namelijk kookcursussen aan voor kleine groepen of op individuele inschrijving. Zowel voor beginnende koks als voor de gevorderde kok biedt Restaurant Las Palmas kookworkshops in Rotterdam. Onze kookworkshops vinden plaats in onze Private Dining, die volledig als kookstudio is ingericht. Daar gaat U onder begeleiding van een van Hermans chefs aan de slag met de mooiste, verste, typische Las Palmas producten die vol en eerlijk zijn van smaak.

Voor de maanden april tot en met oktober hebben wij speciaal voor u een mooie serie kookworkshops samengesteld. Later deze maand komen we nog met een november special, deze zal geheel in het teken staan van de kerst.

klik hier voor de kookworkshop agenda en we brengen u naar de website van restaurant las Palmas.

Kookworkshop restaurant Las Palmas

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

#big https://t.co/jFzCt744h8